Elvytyskusetus ja tutkintapyynnöt

Tutkintapyyntö 1 (elvytyskusetus, EU-liittyminen ja euroon siirtyminen)

Liitetiedostona oleva tutkintapyyntö on tullut vireille ja koskee istuvan presidentin Sauli Niinistön johdolla toteutettua törkeää valtiopetosta ja siihen liittyviä rikoksia.

  1. Lähetä tutkintapyyntö osoitteeseen: kirjaamo.keskusrikospoliisi@poliisi.fi
  2. Viestiin otsikoksi:  Tutkintapyyntö
  3. Lisää sähköpostisi viestikenttään esim. seuraava teksti ja lisäksi alla oleva linkki asiakirjaan:  Yhdyn Jaana Kavoniuksen ja Oikeusturvakeskus ry:n 31.5.2021 jättämään tutkintapyyntöön valtiopetosta ym. koskevassa  asiassa.
  4. Viestikenttään lisäksi päiväys ja oma nimi ja yhteystiedot

Sivun alhaalta ovasta linkistä löytyy laatimani 60-sivuinen muistio EU-, euro- ja elvytyspakettikusetuksesta. 

Siinä selvitetään, millä kaikilla tavoilla EU-liittyminen, euroon siirtyminen ja Marinin hallituksen, eduskunnan ja muiden päättäjien ja lausujien harkintavallan ylitykset ja elvytyskusetus rikkovat perustuslakiamme, perussopimuksia ja miten häikäilemättömästi tätä kaikkea junailleet ovat meille 1992-2021 valehdelleet

Kyseessä on vallankaappaus, jota on toteutettu salakavalasti kansamme vahingoksi jo 1990-luvulta lukien ja juuri sen perustuslain murentamisen ja vallankaappauksen toteutus on Niinistön, Marinin, Rinteen, Pöystin ym. tempuilla parhaillaan meneillään Tehdessään EU:iin liittymispäätöksen Tiitisen komitean ja Ahon hallituksen esittämällä (=kusettamalla) tavalla, jonka myös eduskunnan perustuslakivaliokunta hyväksyi, eduskunta, Aho, Lipponen ja Niinistö suorittivat vallankaappauksen. Suomen EU-jäsenyys nojaa siis perustuslain vastaisesti syntyneenä laittomaan päätökseen ja on näin ollen Suomen kansaa sitomaton. 

Tutkintapyyntö 2 (Elokapinan, Ohisalon, poliisin ja Toiviaisen toteuttamat rikokset ja niiden lakiin perustumaton salliminen)

Liitetiedostona oleva tutkintapyyntö on tullut vireille 22.6.2021 ja koskee Elokapina-ryhmän toteuttamaa valtiosäännön kumoamishanketta, Ohisalon, poliisin ja valtakunnansyyttäjä Toiviaisen mahdollistamaa laajaa rikollisuutta, mukaan lukien erilaisilla poliittisilla vaikuttimilla toimiviwen mielenosoittajien perusteeton syrjintä ja Ohisalon ja poliisin toteuttama julkinen rikokseen kehottaminen.

Elokapina-rikollisuus ja sen salliminen on yhdenvertaisuuden loukkaus ja perus- ja ihmisoikeudeksi säädetyn turvallisuuden ja laillisuusperiaatteen (PL 2 § 3 mom) loukkaus. Koska Elokapina-rikollisuus ja sen salliminen, rikollisuuteen kouluttaminen Elokapina-ryhmässä ja teiden tahallinen tukkiminen loukkaa kaikkia Suomen kansalaisia, jokainen voi halutessaan yhtyä tähänkin tutkintapyyntöön laatimalla tätä koskevan ilmoituksen ”Yhdyn Jaana Kavoniuksen ja Oikeusturvakeskus ry:n 22.6.2021 tekemään tutkintapyyntöön, joka koskee Elokapina-ryhmää, Ohisaloa, poliisia ja Toviaista” ja lähettää tutkintapyyntöön yhtymistä koskevan viestin s-postilla osoitteisiin kirjaamo@supo.fi ja kirjaamo.keskusrikospoliisi@poliisi.fi

Tutkintapyyntö 3 (Pöysti, Marin, Tuppurainen)

Pöysti yrittää estää omien, Marinin, Tuppuraisen ja kaikkien elvytyskusetuksesta vastuullisten henkilöiden rikosvastuuta suorittamalla ”estän valvontaa”- omavalvontaansa omaan ja tekijäkumppaneidensa tekoon kesken itseään ja kavereitaan koskevan rikosasian käsittelyn. Kukaan ei Suomessa voi valvoa tse itseään ja alla olevaan tutkintapyyntöön kannattaa kaikkien yhtyä. Jaana Kavonius on 29.6.2021 laittanut Supoon ja KRP:lle osoitetun alla olevan 29.6.2012tutkintapyynnön, jonka on lähettänyt myös kaikille kansanedustajille ja vaatinut kansanedustajia esittämään syyttämispyynnön elvytysäänestystä, euroon siirtymistä ja EU-liittymistä koskevissa asioissa. Alla olevaan ja kaikkiin tällä sivulla näkyviin tutkintapyyntöihin pääsee liittymään laatimalla tätä koskevan ilmoituksen ”Yhdyn Jaana Kavoniuksen ja Oikeusturvakeskus ry:n 29.6.2021 tekemään tutkintapyyntöön” ja lähettämällä viesti omasta s-postista osoitteisiin kirjaamo@supo.fi ja kirjaamo.keskusrikospoliisi@poliisi.fi.

ICC-tutkintapyyntö (luonnos)

Suomen valtio, Supo, KRP tai joku muu virkamafiaan kuuluva Suomessa yrittää estää tutkintapyyntöjen käsittelyn EIS 13 artiklan vastaisesti toteuttamalla tekijöiden suojelemiseksi tahallista tutkinnantappotoimintaa, Oikeusturvakeskus ja Jaana Kavonius jättävät kansainväliselle rikostuomioistuimelle (ICC) tutkintapyynnön rikoksista ihmisyyttä vastaan ja joukkotuhonnasta. Tätä koskevan ilmoituksen Kavonius ja Oikeusturvakeskus ry on 29.6.2021 jättänyt eduskunnalle, KRP:lle, Supolle ja valtiolle. Tästä pääset lukemaan ICC-tutkintapyynnön luonnoksen